tisdag 30 september 2008
hemma2
måndag 29 september 2008
Fem saker
söndag 28 september 2008
Hästlycka och shopping
fredag 26 september 2008
70-tals villa med nyrenoverad gillestuga!
onsdag 24 september 2008
hemma
tisdag 23 september 2008
barnsligt
söndag 21 september 2008
5 år!
fredag 19 september 2008
fullt upp fredag!
onsdag 17 september 2008
balans
tisdag 16 september 2008
höst
söndag 14 september 2008
kakbak
Rör smör och socker poröst. Blanda alla torra ingridienser och rör sedan ner allt med smör-socker blandningen. Blanda ordentligt till en "deg". Rulla köttbullsstora kulor och lägg dem på en plåt (på bakplåtspapper). Grädda kakorna i 200 graders ugn i ca 12 minuter.
Idag har vi dessutom försett oss med fika på Café Humlan i Öjebyn. Vi var egentligen på jakt efter ett äppelträd på Bryggmans trädgård men de hade tyvärr inget (det kanske är för sent för äppelträd här nu)? På hemvägen körde vi då förbi Humlan och plötsligt hade vi stannat till där och sen blev vi sittandes i drygt en timma eftersom vi träffade kompisen M att surra med. Sedan fick vi hasta hem för att hinna till Nickes träning och Nellys dans. Helgen har i alla händelser gått i ätandets tecken. Vi har haft middagsgäster både fredag och lördag och njutit av både god mat och dryck. Imorgon blir det troligtvis lite mer vardag på den fronten.lördag 13 september 2008
alla är vi olika!
nytt utseende på bloggen
onsdag 10 september 2008
Mårtensgården
 Barnen poserade glatt uppe i ett klätterträd!
tisdag 9 september 2008
humor
måndag 8 september 2008
förkyld
söndag 7 september 2008
Smått och gott en söndag
torsdag 4 september 2008
fototriss-djur
onsdag 3 september 2008
recept på enkel cheesecake
Botten: 200 g digestivekex 1 dl smält smör fyllning: 1 pkt (200 g) philadelphiaost 1,5 dl florsocker 3 tsk vaniljsocker 3 dl vispgrädde topping: Drottningkräm eller hallonkräm (en påse pulverkräm som blandas i 2 dl vatten blir perfekt) färska bär (ex.hallon) Krossa digestivekexen fint (antingen för hand eller ännu hellre i en matberedare). Blanda kexkrosset med det smälta smöret. Tryck ut "degen" i en rund pajform. Vispa grädden ganska ordentligt. Rör ihop philadelphiaost, florsocker, vaniljsocker och vispgrädde. Bred ut smeten över kexbotten. Ställ kallt i kylen eller frysen en stund. Bred drottningkrämen över kakan och garnera med bär. GOTT!


