GOTT SLUT!
Det bästa med Nyårsafton är helt klart den goda maten! På menyn detta år står följande:
Champagne och löjromscrostini
Pilgrimsmusslor med skinksegel
Oxfilé, örtig portvinssås, lingonpuck och potatisterrin med getost
Kladdkaka med glass
Och nu när vi alla bör försöka tänka mer närproducerat så kan i sammahanget nämnas att oxfilén kommer från Gällivare , potatisen och lingonen kommer här från orten, och äggen i kladdkakan kommer kanske från vännernas busiga hönor?
Åh, gud vad gott!!! Ni kommer att få en toppen nyårsafton!
SvaraRaderaOj vilken "proffsmeny" ni har totat ihop, det låter verkligen läckert.
SvaraRaderaVi kör också närproducerat, i alla fall varmrätten, och ska bjuda på älgfilé med potatisgratäng. Förrätten är västerbottenostpaj och till efterrätt vill barnen absolut ha chokladfondue så då får det bli så.
Önskar er ett riktigt Gott Nytt År!
/Anette
Vilken smaskig nyårsmeny:-)
SvaraRaderaGott nytt år!!!
Kram/jenny
Nä, tyvärr blir det inga busiga-höns-ägg från gården, men de är ekoligiska i alla fall!
SvaraRaderaKikar bara in för att önska
SvaraRaderaGOTT NYTT ÅR!
Kram
Liza o Leffe
Fin blogg och jättefint hem ni har!
SvaraRaderakram och god fortsättning
Men vilken supergod nyårsbuffé ni verkar ha haft...tur jag inte såg den tidigare för då hade jag kommit och våldgästat er fest...haha!
SvaraRadera