Jäsning, gräddning och färdigt bröd... 
Ett numera väl beprövat recept hos oss; Annas Bergenströms vridna baguetter. 
Idag har det varit väldigt varmt i vårt kök!! Förberedelser för morgondagens nyårs buffé pågår för fullt. Först brödbak, sedan gräddning av paj, följt av gräddning av creme brulée. Däremellan hamburgare och bröd till middag! Imorgon väntar mer tid i köket, men då ska vi göra de kalla rätterna vilket troligtvis blir mindre svettigt. (För en mer detaljerad information av nyårs menyn, klicka här).
Medan brödet jäste var hela familjen ute och svalkade oss i det härliga vädret. Snön kom som utlovat, så nu har vi äntligen fått prova den nya dubbelpulkan och bobben!
De kommer garanterat till användning imorgon!
Faten finns även i färgerna olivgrönt samt i lila.
Nu ska jag spola upp ett bad och prova mina nya kanel/vanilj badkulor. Ska bli riktigt skönt att slappa lite efter en ganska intensiv dag. Sedan väntar boken "Flyga drake"... (jag längtar)!




