Jäsning, gräddning och färdigt bröd...
Ett numera väl beprövat recept hos oss; Annas Bergenströms vridna baguetter.
Idag har det varit väldigt varmt i vårt kök!! Förberedelser för morgondagens nyårs buffé pågår för fullt. Först brödbak, sedan gräddning av paj, följt av gräddning av creme brulée. Däremellan hamburgare och bröd till middag! Imorgon väntar mer tid i köket, men då ska vi göra de kalla rätterna vilket troligtvis blir mindre svettigt. (För en mer detaljerad information av nyårs menyn, klicka här).
Medan brödet jäste var hela familjen ute och svalkade oss i det härliga vädret. Snön kom som utlovat, så nu har vi äntligen fått prova den nya dubbelpulkan och bobben!
De kommer garanterat till användning imorgon!
Faten finns även i färgerna olivgrönt samt i lila.
Nu ska jag spola upp ett bad och prova mina nya kanel/vanilj badkulor. Ska bli riktigt skönt att slappa lite efter en ganska intensiv dag. Sedan väntar boken "Flyga drake"... (jag längtar)!
Det ser supersmarrigt ut. Och vilka vackra fat. Dukningen är ju minst halva grejen. Hoppas ni får trevligt.
SvaraRaderaMmmm nu blev jag ju hungrig...lät jättegott !
SvaraRadera***
Ville bara önska dig och din familj ett GOTT NYTT ÅR !!!
***
KRAM EVA
Härligt att höra att barnen är friska igen och menyn för imorgon verkar supergod!
SvaraRaderaVill bara önska dig och familjen ett GOTT NYTT ÅR!
KRAM från familjen B.
/Liza, vardagslycka
Kikar in för att önska dig ett riktigt Gott Nytt År! Det verkar som ni får mycket gott att äta idag :)!
SvaraRaderaSå ju smaskens ut!
SvaraRaderaÖnskar dig och familjen ett gott slut och ett riktigt gott nytt år!
Många kramar,
Frida
Gott nytt år!
SvaraRaderaVilken vacker färg på de faten. :D
SvaraRaderaHoppas att maten blev lika god som den låter! Och hoppas att ert nya år blir ett bra år!
SvaraRaderaPajen ser helt ljuvligt god ut.
SvaraRadera