Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

onsdag 3 oktober 2007

trädgårdsbelysning

En belyst höstsyrén!
Nu har vi äntligen fixat lite belysning i vår stora och mörka trädgård.
Vi har börjat med att belysa två av de stora syrénerna, en på framsidan och en på baksidan av huset. Det blev genast så mycket ljusare och trevligare utvändigt! Detta ger mersmak så jag funderar redan på vad som ska bli nästa grej att lysa upp där ute!
Tyvärr var det svårt att få en bra bild av resultatet eftersom min kamera inte fixar att fota i mörker... men efter lite mixtring i bildprogrammet gick det åtminstone att se lite mer än bara mörker. Ja, nu ser det nästan lite mysigt ut!

10 kommentarer:

Anna i den vita soffan sa...

Ser mysigt ut! Ja, nu börjar det verkligen bli mörkt om kvällarna. Hur klarar ni egentligen vintrarna däruppe?! Här blir det mörkt vid tre när det är som värst och jag tycker redan det är jobbigt! Kram från en mälardalsbo!

Annas resa sa...

Så fint det blev! Toppenresultat!

hem ljuva hem- helena sa...

anna (i vita soffan): Här blir det mörkt vid tvåtiden när det är som värst, så det skiljer ganska precis en timma med andra ord... "Värst" eller kanske mörkast har förstås dem som bor längst norrut, typ Kiruna! När snön kommer blir det stor skillnad-mycket ljusare fastän det är mörkt. Men visst är det tungt med mörkret. Jag mår inte dåligt av det, men jag är verkligen ingen vintermänniska eftersom jag avskyr kyla!!

anna: Tack!

Anonym sa...

Oj, vilken härlig blogg jag hittade!!! Att jag har missat dig tills nu! Pitbo också...jag är lulebo. Fint att belysa trädet sådär. Vi funderar massor hur vi ska lysa upp vår mörka trädgård. Bra tips!

Mys liv och hem sa...

Så mysigt!

hem ljuva hem- helena sa...

Persilja: Vad kul att du hittat hit och att du gillar min blogg!! (-: Skoj med ännu en norrbottning.
Har besökt din blogg nu. Massor med fina bilder! Och vilka supersnygga påslakan du har (de med molnen)!! Var har du fått tag på dem??

My: Ja, det gör det så mycket med lite ljus i höstmörkret! (-:

Anonym sa...

Vad fint med lite ljus i trädgården! Jag funderar själv på om vi skulle göra något liknande i vår trädgård- vi får se :).

Hoppas du har en fin fredag!

Anna i den vita soffan sa...

Jag har utmanat dig! Titta på min sida...

Kram och hoppas att du har en mysig fredag!

hem ljuva hem- helena sa...

Cina: Vi hade funderat på detta ganska länge, men inte tagit tag i det förrän nu... men det är helt klart positivt!

anna (i vita soffan): Åh, vad spännande! Jag antar utmaningen och återkommer snart! (-:

Unknown sa...

Jag gjorde trädgårdsbelysning hemma i veckan, det lyfter verkligen vintermörkret.
Har ett par bilder min blogg.
Fototips - fota när det skymmer, inte när det är kolmörkt.

Besökare