Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 21 februari 2008

en bonusdag

gullungarna i badet ikväll
Idag och imorgon skulle jag egentligen befinna mig på resande fot via jobbet, närmare bestämt på utbildning i Luleå. Detta blev dock inställt eftersom hon som håller i utbildningen blivit sjuk. Först blev jag förstås lite besviken över beskedet eftersom jag verkligen sett fram emot fortsättningen av den här kursen. Men det kommer förstås ett nytt tillfälle senare under våren, och sen insåg jag också att det är en hel del fördelar med att inte resa bort när man tänkt det. Till exempel så fick jag plötsligt en massa bonustid på jobbet i form av två obokade dagar där jag istället har möjlighet att jobba ikapp det jag inte hunnit med.(Väldigt välkommet just nu).
Veckan har gått oerhört snabbt och imorgon är det härliga fredag-igen. Tyckte att det var precis nyss, typ i förrgår, vi åkte till Källan. De två senaste kvällarna har bjudit på riktiga trevligheter; tisdagkväll var jag och framtidsmässagänget (totalt 6 st) ut och åt middag på Valdino. Åt en riktigt god laxrätt där- igen. Smakade förstås extra bra när man blev bjuden på kalaset!
Och igårkväll fick vi supertrevligt besök av tre stockholmspinglor på besök i hemstaden! Den minsta pinglan, lilla söta "R" på 7 månader blev dessutom väldigt uppskattad av Nelly och Olle!
I helgen blir det bland annat att baka och bjuda den närmsta släkten på fika eftersom både jag och maken har fyllt (och fyller) år under denna månad. Därav hoppas vi väl inte direkt på bra väder eftersom vi ändå mest kommer att befinna oss inomhus. För övrigt väntar även en uppskattad middag med trevligt sällskap hos familjen B på lördag!
Trevlig helg!

6 kommentarer:

Maria sa...

Håller med om att veckorna verkligen susar förbi, svisch så är det fredag igen!

Skönt för dig att det ändå blev oplanerade dagar så att du kanske hinner ikapp!

EVA / whiskyochchampagne sa...

Oplanerat är ju inte dumt heller ! All extra tid man kan få ska man suga åt sig...hihi !
***
Ha en skön helg !
KRAM EVA

Åsa sa...

Skönt att veckorna går snabbt, synd bara att helgerna också rusar iväg. Trevlig helg!

Arga Mamman sa...

Hej där! Tack för besöket "hemma hos mig". Önskar dig en riktigt skön helg! Kraaam!

RANA sa...

Vilka gulliga små badankor! :-D

Anna i den vita soffan sa...

Hoppas att helgen blev lyckad! Önskar dig en skön kommande vecka! Den går säkert lika fort... Kram!

Besökare