Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

lördag 17 maj 2008

på dotterns begäran...

Nelly: Mamma, kom och ta kort på mina barbiesar!! Ta ett kort på dem och visa dem på bloggen! Jag: Nja...jag vet inte. Varför vill du det? Nelly: Ja, jag vill det! Ebba fick ju visa sina barbiesar på Annas blogg!! Jag: Ja, men... Vi kan ju fotografera dem och titta på kortet bara vi?! Nelly: Neej, du ska visa dem på bloggen! Du ska det! Jag: (Suck) Okej då. (Hmm, de har ju inte ens kläder på sig vissa av dem- tänker jag tyst). -Men vi kanske ska ta på dem lite kläder först? Nelly: Nej! De ska se ut precis så där! Jag: Ja, ja...okej då... Envis och beslutsam- det är min fantastiska dotter det! (-: Så här kommer på begäran några av hennes barbiesar (med flera) på bild i mammans blogg:

Till Nelly med kram från mamma:

4 kommentarer:

Annas resa sa...

Nelly rules! Det är klart att hon också ska ha sina Barbies på mammas blogg! Go, Nelly!

hem ljuva hem- helena sa...

Ja, visst! (-:

Anna i den vita soffan sa...

Det här var för kul! Vad är det med Barbiesarna och kläder? Jag tycker våra oftare är nakna än påklädda. Klart att hennes fina Barbiesar ska vara på bloggen! Kan riktigt höra dialogen ni hade - låter likadant härhemma. Den där envisheten kommer att ta dem långt men ibland önskar man ju att det bara ska räcka med ett "Nej" följt av ett "Okej då"... ;)

hem ljuva hem- helena sa...

Ja, jag håller med! Den där envisheten kommer att ta dem långt och på så sätt är den ju positiv! Men man behöver ofta mycket tålamod för att ha ork att tackla den! (-:

Besökare