Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 1 maj 2008

vilken hundras är du?

Jag- en cocker spaniel? Vilken hundras är du? Gör testet här

Cocker spanieln är en av världens mest uppskattade och populära hundraser. Det är en sportig och aktiv sällskapshund som passar bra i de flesta familjer. Den är robust, snäll och barnvänlig men kan också vara något egensinnig. en det är också en ras med ganska stor arbetsvilja, energi och livsglädje så den rekommenderas helst till familjer som är lika aktiva som hunden själv. Rasens särprägel kan väl beskrivas att vara dess utpräglade sociala och livliga väsen. Det är en hund som alltid följer sin ägare med stor hängivenhet och glädje. Dessutom har den en enorm aptit på livet och de flesta ägare kommer att upptäcka att den har lika stor aptit på mat! Detta är en ras man måste vakta annars äter den sig lätt till en övervikt. Cocker spanieln har också ett stort behov av kroppskontakt och närhet.

4 kommentarer:

Maria sa...

Jag blev en bulldog! Voff på dig! =)

Mia sa...

Hihi! Jag blev en mops, fast jag trodde nästan du lagt upp en bild på minna vovvar..... :o) Har ju haft fyra cockrar och är just nu utan för första gången sen jag var 11år!!! buuhuu... riktigt jobbigt faktiskt! Kram Mia

hem ljuva hem- helena sa...

maria: Jag trodde nog att jag skulle bli en Afghanhund! (-:

mia: Har du hunnit ha hela 4 cockrar!? Jag minns ju jättefina Kim som du hade hemma hos I och G!!
Kram!!

MalinKa sa...

Jack Russel blev jag =) Tack för tipset!

Besökare