Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 8 juli 2008

var är sommar´n?

Var är sommar´n?? Jag vill bada och sola i ett sommarvarmt Sverige och dricka vin på altanen i den ljumma sommarkvällen!! Prognosen fram till och med måndag lovar tyvärr heller inget bättre väder att se fram emot. Idag har det i alla fall varit ganska luftvarmt trots avsaknaden av sol. Det känns som att man måste försöka ta tillvara på alla tillfällen när det går att sitta utomhus, så idag fikade vi självklart ute på altanen när vännerna från Stockholm; P och K, med barnen R och R kom på trevligt besök. Nu närmast: Middag på mysiga Bryggargatan med allra käraste mannen!

9 kommentarer:

RANA sa...

Åh, vännen, sommaren kommer!

Eller så är det jag som är en idiot som är hemligt förälskad i sommarregn.

Jäpp, skorna nedan - oemotståndliga.

KRAM!
Rana

Anonym sa...

Tack för en trevlig familje-date idag trots vädret!! Jag har mailat dig! Kram!

hem ljuva hem- helena sa...

rana: Åh, vad jag hoppas att du har rätt!! Kram!

mikaela: Det är vi som ska tacka!!
Kram!

Maria sa...

Knasigt att halva sommaren snart gått och så väntar man på att den ska börja...

hem ljuva hem- helena sa...

maria: Ja, precis! Det är en väntan. Hoppas nu verkligen att den andra sommarhalvan kan förlåta den första genom att ge oss kanon väder resten av juli och augusti!

Åsa sa...

Middag på Bryggargatan är inte fy skam det heller, med eller utan värme.

Ellas Inspiration sa...

Vi har den här!! Iallafall idag så skiner solen och det är redan varmt! Skönt när jag börjar min semester idag!

Ha en riktigt skön dag!

Kram Karin

Anna i den vita soffan sa...

Jag vet, visst är det trist att inte sommaren kommit igång ordentligt. Bara det inte blir som förra året...
Men vilken härlig restaurang! Matnörd som jag är var jag tvungen att kolla länken och ladda ned menyn. Hoppas ni åt fem-rätters-menyn! Hur gott som helst. Synd att det inte ligger direkt nästgårds... Jag tror att jag läst om den här restaurangen och ägarnas hem i en inredningstidning för inte så länge sen. Ha det gott (trots vädret!)!

hem ljuva hem- helena sa...

åsa: Nä, precis! Det är underbart god lyx med Bryggargatan- med eller utan värme. Men sanningen är att jag frös så väldans mycket i restaurangen att det faktiskt kändes mest naturligt att beställa skaldjurssoppan till förrätt. (Och den var sagolik så det ångrar
jag inte).

ellas inspiration (Karin): Jasså, det är hos er solen håller hus! Skicka gärna lite soliga strålar norrut också! (-:

anna i den vita soffan: Jag lovar att maten smakade väldigt gott! Den restaurangen är underbar!(Fast det blev inte 5-rätters menyn den här gången). Det kan säkert stämma att du läst om Sara och Jon-Oskar och deras hem i någon inredningstidning. De hade ett reportage om deras hem i "PT" en gång, och det såg himla mysigt ut!
Kram!

Besökare