Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

lördag 2 augusti 2008

Gotland

Här kommer fler bilder från vår semester på Gotland!
Här ovan visar jag några vilt blandade godbitar från Gotland! Nere i högra hörnet syns bland annat raukarna vid Holmhällar på södra Gotland. Det ovanliga trädet fanns också där i närheten. För övrigt syns också en gammal väderkvarn i närheten av Burgsvik, samt vackert orangeröda vallmofält efter vägen till Visby. Huset i mitten längst upp är närmsta grannens hus där vi bodde, och bilden under är fotad utanför charmiga caféet Hablingbo delikatesser. Den vita soffryggen och de vackra rosorna fotades på en uteservering vid Ljugarns strand. Detta collage visar bilder från gården Bottarve som blev ett väldigt populärt utflyktsmål för oss alla. Gården låg drygt 3 mil från vårt hus så vi hann med att besöka den vid två tillfällen. För barnen fanns jättefina får att krama och klappa på, liksom kaniner. Förutom vackra miljöer finns där även en mysig butik som säljer fina hantverk och lokala delikatesser, samt ett pyttelitet café som bland annat serverar våfflor och (självklart) saffranspannkaka med grädde och salmbärssylt. (En klar favorit hos mig som gillar saffran)! Glöm som vanligt inte att klicka på bilderna för att förstora dem! Tyvärr blir bilderna ganska gryniga av att förminskas för att rymmas i collagen, men det funkar ju rätt bra i alla fall...)

4 kommentarer:

Tjohalia sa...

Vilka härliga semesterbilder! Det verkar vara så härligt på Gotland, dit vill jag fara någon gång i framtiden. Kram Sandra

Tidsmästarinnan sa...

oj oj vad härliga bilder... jag längtar dit med en gång nu!
Kika in hos mig om du vill, jag visar också några Gotlandsbilder nu :-)
Kram på dig!

Anonym sa...

Åh vad härligt det ser ut. Jag vill också åka till Gott(!)land!

hem ljuva hem- helena sa...

tjohalia (Sandra): Tack! Ja, jag kan verkligen rekommendera det!!
(-: Kram.

tidsmästarinnan: Jag har kikat in hos dig nu. Jättefina bilder!! Kram.

zäta: Ja, åk så snart du har möjlighet! Got(t)land stämmer mycket bra!

Besökare