Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

lördag 23 augusti 2008

nytt väggtyg

För ett par veckor sedan beställde jag hem ett Marimekko-tyg från Designonline. Tanken var att den lilla mörkbruna "sidoväggen" i vårt matrum skulle få ett snyggt väggtyg eftersom väggen stått tom sedan hänggungan kapsejsade någon gång i vintras. Tyget som jag beställde hem var däremot inte alls lika fint som jag hade tänkt mig men lyckligtvis gick det bra att skicka tillbaka det trots att jag bara beställt 1 meter. Tidigare i veckan hittade jag sedan det perfekta tyget här på hemmaplan (en nykomling på Åhléns) och mamma fick som alltid snabbt rycka ut och agera sömmerska åt den ivriga dottern. Tyget är så snyggt och färgerna samsas perfekt till allt annat i rummet. Skön harmoni och inredningsnörden i mig är nöjd.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin blogg du har, hittade just hit =)
Gillar verkligen det där tyget också, det är jätte fint och det ser ut att passa jätte fint där hemma hos dig!
Fint med blomkrukorna nedanför också.
Ha en mysig dag!
Kram Rebecka

Annas resa sa...

Tack för igår! Det var trevligt och jag hade gärna kunnat handla för det dubbla!
Ha det bra, vi ses i morgon.

Maria sa...

matchar så bra!!

Ann-Catrin sa...

Vilken tur det gick att skuckas tillbaka.. och det där nya tyget var supesnyggt!!


kram a-C

Anonym sa...

Oj, vad fint tyg=) Det är så himla snyggt med tyg på väggar:)

Anonym sa...

VAD SNYGGT! Vilken läcker liten sned vägg. Din tygtavla passade ju verkligen perfekt där! Har precis hittat till din blogg. Kul! Såg att du är socionom - jag med! Dessutom semestrade vi i Piteå i somras....
Hoppas att du får en bra vecka!

tina sa...

hej

sitter o letar tyg till min vägg i vardagsrummet och hittade hit :) jättesnyggt tyg, får man fråga vad det heter

mvh Tina

Besökare