Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

lördag 30 augusti 2008

vardagsrummet-up to date!

Såg att vardagsrumsbilderna under "hos oss" behövde uppdateras lite eftersom jag inte har visat några bilder på rummet sedan förra hösten/vintern. Tidigare gick rummet mest i grått/svart/rött medan det numera är färgerna olivgrönt och grått som dominerar. Förändringarna är dock ganska små och består främst i att den röda mattan byttes ut mot en svart långhårig variant och filtarna i soffan är numera olivgröna istället för röda. Kuddhögen i soffan har också uppdaterats (och utökats!). Den färgglada mysfilten från IKEA är en ny favorit som livar upp hela rummet, och det svarta tidningsstället i retrostil från Åhléns blev helt perfekt bredvid soffan.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint ni har det :)! Här hemma pågår både ommöblering och uppdatering av kuddar- bilder kommer lite längre fram!

Kram!

Veronica sa...

Oj vilken härlig pläd du har! Som en karamellpåse! Den gillar jag!!

kram Veronica

Åsa sa...

Vill också ha den filten. Superfin och mysig!

Annas resa sa...

Fina bilder! (som vanligt...;)

Anonym sa...

Åh, så mysigt! Pläden var verkligen pricken över i!
KRAM!

Anonym sa...

Vad FINT det blev! Snyggt med det gröna! Jag har också grönt i vårt vardagsrum nu. Den färgglada filten från IKEA var verkligen mysig! Hoppas att du får en bra vecka!
Ps. Om det är din dröm att jobba på en skola - har du varit i kontakt med skolorna i Piteå & sagt att du är intresserad? Hör av dig till rektorerna & säg att du finns!! Det har du ju inget att förlora på! LYCKA TILL!
KRAMISAR!!!

Besökare