Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

onsdag 15 oktober 2008

Lokalmagasinet extra- på besök hemma hos oss!

Ser att några av er redan har upptäckt att delar av vårt hem är med i det lokala månadsmagasinet extra idag! (Har tyärr inte lyckats hitta någon websida/länk till nummer 6).
Det kändes spännande och kul men samtidigt lite konstigt och ovant att läsa om och se bilder och tolkningar av vårt hem genom någon annans ögon. Mari Gustafsson och Marcus Tiburzi har dock gjort ett snyggt och proffsigt jobb, så om du inte redan har läst tidningen kan du bläddra fram och kika in hos oss genom inrednings/hemma-hos reportaget på sidorna 8-12!!

10 kommentarer:

Mary sa...

Jag såg er, så fina bilder! Och jag har hunnit baka kakorna efter ditt recept nu i kväll, mums!
Kram Mary

Isabelle sa...

Skulle bara titta in och säga grattis till ett jättefint reportage. Storasyster har skvallrat om att ni skulle vara med. Ni verkar ha det så himla mysigt hemma! kram isa

Åsa sa...

Jättesnyggt. Kul att få se delar av ert fina hem.

RANA sa...

Men gud vad kul, grattis!! Kan du inte ta en bild och lägga ut..? Jag är så nyfiken. :-D

KRAM, Rana

Anonym sa...

ÅHHH vad spännande!! Det vill jag också läsa!!! Snälla ta reda på om det finns någon länk till det! KRAMISAR!!!

Anna i den vita soffan sa...

Vad kul!! Kan du inte scanna in sidorna om det inte finns nån länk? Vore så roligt att se! Hoppas "jobbstarten" gått bra. Kram!

Anonym sa...

Jag har ju inte sett reportaget, men säger grattis ändå. Jättekul!

Anonym sa...

vilket fint hem ni har. Verkligen jättesnyggt!

hem ljuva hem- helena sa...

alla: Tack alla ni!! (-:

Anonym sa...

Jättefint reportage!! Hoppas det fortfarande känns okej att jobba deltid! Veckorna bara rusar iväg. Hoppas vi hittar tillfälle att ses snart! KRam!

Besökare