Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 6 oktober 2008

Stockholm

Jag och käraste maken har tillbringat den gångna helgen på tu man hand i huvudstaden där vi har bott på hotell från torsdag till söndag. Vädret har varit härligt höstfint och vi har promenerat massor, säkert flera mil. Jag kan lova att det även har blivit många varv på stan i både kläd- och inredningsaffärer och faktiskt en hel del shopping också, självklart varvat med mycket god mat och fika!
Bästa godmaten åt vi hos fina vännerna A-K och Johan i Midsommarkransen och på Libanesiska Tabbouli på Kungsholmen. En riktigt mysig restaurang med fantastiskt god mat och trevlig personal. Lite trist bara att den inte finns närmare oss så att vi kan äta där snart igen. Deras grillade lammfilé med grillad halloumiost och grillade grönsaker var nämligen helt grym, faktiskt bland det godaste jag någonsin ätit.
Sammanfattningsvis kan man säga att vi har haft en supermysig helg, och miljöombytet har verkligen gjort mig gott. Nacken och ryggen mår dessutom bättre än på länge!
Några bilder från Gamla stan!
(Där jag i alla fall kom ihåg att ta upp kameran.
I övrigt glömde jag bort den mest hela tiden).
Idag har det varit ganska fullt upp hela dagen: träff på företagshälsan, oväntat besök från två finfina jobbarkompisar som kom förbi mig med en vacker blombukett och sedan stannade för lite surr och kaffe, lunch, möte med min chef, hämtning på dagis, middag, tvätt i massor från helgen, massage hos A-K på Lidgatan, osv osv... En bra dag trots allt flängande men jag hoppas ändå att det blir lugnare imorgon eftersom jag behöver få bara vara. Sedan vill jag bara TACKA er alla som lämnat så jättefina, gulliga, värmande och stöttande kommentarer till mig i det förra inlägget. Och självklart även till alla er andra som gör det InRealLife också! Ni är bäst allihopa. KRAM!

9 kommentarer:

Anna i den vita soffan sa...

Det låter som en väldigt väl spenderad helg! Att byta miljö ett slag är nog nåt av det bästa man kan göra när det snurrar till för snabbt i vardagen. Hoppas du får den lugna dag du önskar idag!

Anonym sa...

Så mysigt med en långhelg i storstaden! Skönt att höra att nacken iaf blir bättre. Fortsätt att ta hand om dig!
KRAM!
Liza

Anonym sa...

Nu får du mig att börja längta till Stockholm också. Jag ska dit med familjen om några månader.

Skönt att höra att det går åt rätt håll för dig!

Ann-Catrin sa...

Vilke härlig helg ni verkar ha haft!
Mysigt att träffa goda vänner och äta på härliga resturanger!!
det gör gott för bpde kropp och själ!!

var rädd om dig!

kram
A-C

Lallis - liv och leverne sa...

Åh, vad det låter härligt. O ch som att det dessutom var välbehövligt. :)
Ha en fin kväll.
Kram lallis

MalinKa sa...

Oj så trevligt med en romantic weekend! Hoppas allt går fortsatt bra med dig och tack för tipset om Sinova...ska införskaffa detta redan idag och testa. Dock har ju en tung sten fallit från hjärtat idag...hunden är okej! Fridens från mig på Kedjegatan!

Marta sa...

vilka fina bilder! gamla stan är så vackert o husen är perfekta fotoobjekt. : )

Anonym sa...

Härligt att er helgen blev lyckad! Jag hör av mig någon dag för att få höra lite mer..KRAM!!!

Anonym sa...

Vilken härlig helg ni haft :), skönt med miljöombyte och mysigt med lite tid på tumanhand med maken kan jag tänka mig - sånt behövs verkligen!

Fortsätt nu att vara snäll mot dig själv :)!

Kram
Cina

Besökare

Bloggtoppen.se