Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

onsdag 4 februari 2009

bilkörning

Ibland är det lite pinsamt att erkänna att det inte är ofta jag kör bil utanför sta´n. Typ nästan aldrig. Niklas gillar att köra och jag gillar att åka och då är det ju ganska enkelt att räkna ut hur det blir när vi ska köra någonstans. Just det. Han kör och jag åker och båda är nöjda. Mitt nya jobb innebär dock en del bilresande och detta känns som en utmaning. Idag har jag (ensam) varit ute på delvis okända vägar långt utanför stan under dryga tre timmar, dock inte i sträck utan tur och retur, men ändå! Det gick förstås jättebra, men ovanan i kombination med anspänningen av att köra i mörker med lätt snöfall på okända vägar och inte med sin egen bil, gör att jag känner mig väldans trött nu. Men lite stolt också!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag visste att du skulle fixa det! Kram!

Annas resa sa...

Bra jobbat!!

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Hej!
Klart att du fixar det där, du är ju tjej ;)

Må så gott och kör försiktigt.. Kram

Anonym sa...

Hos oss är det oftast mannen som kör när hela familjen ska iväg! Jag använder dock bilen mest i vardagen. Har 2,5 mil enkel resa till jobbet. Det är klart att det kommer att gå bra med bilåkandet! :-) Är lite nyfiken på vad ditt nya jobb innebär?!?! KRAMISAR!

m sa...

Med den goa rattmuffen så..... ;)

Flingan sa...

Hejja!
Själv har jag inget körkort så jag gör som du ibland gör.. åker.
kram

Anonym sa...

Undra om det är en typisk "familjesituation". Min karl kör alltid om jag är med, annras går det hur bra som helst att köra själv. Däremot håller jag med ang. snöstorm... körde igår kväll med barnen i bilen. Super koncentrerad och jättetrött när jag kom hem. Men tack och lov välbehållna.Vi hörs!!!

Besökare