Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 13 februari 2009

musli-love

Smaker från Saltå kvarn- Nu i min kökshylla!
Efter att ha sneglat längtansfullt på den här boken under en tid har jag nu äntligen ett eget exemplar av den. En riktigt vacker och inspirerande bok som man bara kan sitta och titta och bläddra i .
På Saltå kvarns hemsida kan man blanda ihop och beställa sin egen specialmusli. Där finns över 60 olika ekologiska ingridienser att välja mellan! Medan du blandar kan du följa müslins vikt, pris och näringsvärde och när du blandat klart hittar du på ett eget namn på din müsli.
En kul grej för en så´n musli-lover som jag som ätit musli dagligen i hela mitt liv. Är helt beroende av det! Däremot är det inte billigt att beställa från Saltå kvarn. För ca. 380 g musli betalar man i snitt 80 kr. Då ingår i och för sig frakten i beställningen, men ändå.
Jag klickade ihop min egen smarriga blandning igårkväll, men sen blev jag för snål för att beställa den så jag sket i det...
Billigare blir det att köpa ingridienserna i affären och röra ihop sin egen musli. Då räcker det i alla fall till mer än 380 gram...

3 kommentarer:

Marie sa...

Saltåkvarn är kanon. Jag äter deras Dinkelmusli varje morgon. Jätte god! Kramen.

Anonym sa...

Vacker bok! Men lite dyrt verkar det att beställa - men inspirationen från boken kan man ju göra sin egen!
Ha en mysig Alla hjärtans dag!
Kram!
Liza

Anonym sa...

Läste nånstans att portot kostar typ 50 kr för müslisändningen så müslin är ju inte så dyr i sig. Tråkposten...

Besökare