Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 12 mars 2009

biospänning

Jag och syster har varit på bio ikväll och sett "Män som hatar kvinnor". Vi tillhörde två av de få som faktiskt inte läst boken innan trots alla lovord från människor i ens omgivning. Detta hindrade oss inte från att snabbt kastas in i en oerhört spännande handling i en film som var både hemsk, brutal, intelligent och oväntad. Gå genast och se den om du inte redan har gjort det!

7 kommentarer:

Maria sa...

Ja, den vill jag se!
Har läst alla böckerna också...

petra sa...

Den får man nog ta och se. Många säger att den är bra.

jag har en utmaning till dig på min blogg.

trevlig helg
kramen

Anna i den vita soffan sa...

Det är alldeles för sällan jag tar mig iväg på bio - synd eftersom det är så mysigt! Jag har inte heller läst boken. Försökte mig på den (eller om det var någon av hans andra) för ett tag sen men den kändes bara så seg att komma in i. Hoppas du får en riktigt skön helg! Kram!

Maria sa...

Hej Helena!
Animationen hos mig har jag gjort själv i photoshop. Var lite tjorv för att få in den på bloggen, men tillslut lyckades jag...

plingan sa...

Har läst böckerna och sett filmen. Jag tycker den var riktigt bra!

Tack för din gulliga kommentar hos mig. Jag blev jätteglad!
Kramar

MalinKa sa...

Jonas hade inte läst någon av böckerna innan vi såg bion, till skillnad från mig. Blev tvungen att följa med honom till Åhlens direkt efter föreställningen (vi såg den kl 15) för att köpa del 2. Han fastnade direkt. SÅNT känns riktigt kul när Jonas inte läser böcker frivilligt i första tageet!

Mys liv och hem sa...

Jag har läst alla böckerna och har bara hört bra om filmen så den står på tur att se.Ha det bra

Besökare