Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 8 mars 2009

helgen som gick

Olle poserar i sina nya kläder från glada kollektionen "Happy organic farm collection" (Lindex)!

I helgen har barnen varit utlånade till farfar och Ulla som bland annat tagit med de små till Teknikens hus i Luleå, vilket hade varit lyckat.

Själva passade vi på att fortsätta med storrensning och städning här hemma inför kommande husvisning och flytt, och nu känns det faktiskt luftigare här än någonsin! (Härligt)! Tycker inte att vi har mer prylar än någon annan, men man samlar ändå på sig mycket "skit" under alla år.

V har dock inte bara städat i helgen utan har även titta på tapeter (igen), varit på stan och köpt nya jeans, två krukväxter och en ny fin ljusstake från SIA.

(På tal om tapeter- du missar väl inte tävlingen här till höger där du kan vinna tapeter från Sandbergs)!

Lördagkväll åt jag och maken en mycket prisvärd laxmeny på Valdino, bestående av tre supergoda rätter. Vin därtill. Rekommenderas!

Vill förresten tacka för alla trevliga komplimanger och peppande kommentarer om vårt hus och vår kommande husförsäljning i förra inlägget. Hoppas innerligt att ni har rätt!

Nu närmast: Ett inspelat avsnitt av Desperate housewifes. (Missade avsnittet i tisdags men spelade in reprisen idag). Tur det!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en givande helg! Vi skulle också verkligen behöva resa ur! Om två veckor kommer målaren & då ska barnens rum vara tömda. Vägrar att flytta tillbaka saker som de inte använder eller kan ha igen. Så projekt resning börjar där inom kort! Hoppas att du får en bra dag! KRAMAR!

elli sa...

oj dom där kläderna är ju så söta,nu har jag äntligen en dator som fungerar jippi!

Anonym sa...

Åh vad roligt att få se erat hus. Jättefint och hemtrevligt. Blir ännu mer spännande att se vad som vänta skall... Fina bilder på sonen. För övrigt tycker jag väldigt mycket om de bilder du tar... De inspirerar!!!
Kram

Anna i den vita soffan sa...

Vad spännande med husförsäljning och flytt! Ja, det är onekligen ett bra tillfälle att rensa och städa ur... Hoppas du mår bra mitt i allt som ska fixas! Kram!

Besökare