Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 29 mars 2009

Ikea-shopping

Här är ett urval av de varor som följde med oss hem igår!
Ikea-trippen igår gick bra och vi är nöjda. Vi spenderade hela 6 timmar inne på varuhuset, följt av sammanlagt ännu 1 timma på Stadium, Farbriksbutiken och Hemtex! Foto: (De två stora, naturtrogna, helmysiga Golden retriever mjukis-hundarna var en present till barnen. Vilken succé de blev hos dem)!

7 kommentarer:

T H E R R E fotoblogg sa...

Kan tro att hundarna gick hem, min dotter älskar dem som hon har :)

Maria sa...

KUl att shoppa till nya huset!!

dahlarna sa...

Vilken shopping ni har gjort! 6 timmar på IKEA - det var inte dåligt det! Och dessutom lite annan shopping efteråt! Sååå kul! När flyttar ni in i nya huset? Har ni fått något datum? Hur går det med er husvisning? Ojoj, så nyfiken jag blev... Du väljer ju såklart själv om du vill svara... Hoppas att du får en skön & solig dag! KRAMAR!

hemma hos Bus sa...

Wow...den å den å den kan du gärna skicka hem till mig *fniss*
Vilka fina saker ni hittade.
Ha det gott. Kram

Marie sa...

Ikea shopping är alltid roligt för oftast får manmycket för ganska lite pengar. Fina saker ni handlade. Glasen har vi, med matchande servetter också. De är bra vardagsglas :-)

Lilla fröken kavat sa...

Hj, hej!

Kul att shoppa på IKEA! Jag ska dit på söndag jag :)

Vilken tålmodig man du har; min börjar klaga i samma stund vi sätter foten innanför dörrarna på IKEA, he he!

Ha det gott!
Kram Sandra

Nina sa...

Fina prylar! Glasen har vi också =)

Besökare