Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 5 mars 2009

På Hemnet imorgon

Nu har vi klart med alla papper och avtal omkring det nya huset och imorgon kommer vårt hus att läggas ut till försäljning på Hemnet. Till veckan (onsdag) kommer en annons i den lokala tidningen och veckan därpå blir det visning. Kommer troligtvis att direktlänka till annonsen på Hemnet imorgon, ifall att någon går i husköpartankar!

6 kommentarer:

Maria sa...

Lycka till med husförsäljningen!

Åsa sa...

Så spännande. Lycka till!

petra sa...

Lycka till.
trevlig helg
kramizar

Anonym sa...

Nu är jag så nyfiken! Var ska ni flytta?

Anonym sa...

Vad spännande! LYCKA TILL med husförsäljningen! Hoppas att ni får en kanonmysig helg! KRAMAR!

Anonym sa...

Hej igen! Har du hunnit få din Rosti-vinst än? Jag beställde faktiskt två Rostiskålar från Anna Doll. Har dem hemma nu, men har inte testat dem än. Det blev två-pack svart skålar för 228 kr. Vad valde du för något? KRAMAR!

Besökare