Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 20 mars 2009

vinsten

För en tid sedan hade jag turen att vara en av vinnarna i en tävling hos dahlarna där priset var en valfri Rosti-produkt från Anna Dolls webshop. Jag valde den här 4 liters skålen/bunken i färgen azurblå. Värde 230kr. Den visade sig vara riktigt "rejäl". Både stadig och snygg, så den kan varmt rekommenderas!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vilken fin, grattis tilll vinsten! =)

Anonym sa...

Vad fin! Ja, visst är de rejäla & stabila! Jag köpte ju svart i två-pack. Är också riktigt nöjd med dem! Fick du lampan nu också? Hoppas att ni får en fortsatt skön helg! KRAM!

Anonym sa...

Jättesnygg!

Anonym sa...

Jag har en gråsvart och de är både snygga och stabila.Ha en skön lördagkväll

Susannes Smultronställe sa...

Javisst är det fina...och BRA?!
Jag jobbar på Cervera och säljer skålarna. Och köper dem också, för den delen! Har 4 st just nu men kan tänka mig fler. Nu har de kommit nya, fina, våriga färger.
Vill ha. Vill ha!! :-)

Besökare