Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

onsdag 8 april 2009

Glad påsk!

GLAD PÅSK!

9 kommentarer:

caroline sa...

hej hej! vi flyttar till Svartudden i en soutärängvilla!
det känns helt underbart.. vårt hus måste dock renoveras mycket.. men det får vi ta med tiden.. ert hus som n flyttar till är ju super det med, vi var och tittade på det innan det kom ut på hemnet. fick ni betala utgångspris eller blev det mer? och hur gick det för huset ni sålde? fick ni mer en vad ni begärde? vi hade tur både med huset vi sålt och det vi köper.. vi la en slant över utropspriset och då valde säljarna att inte gå ut med det på hemnet coh visningar! kram kram

Liza sa...

GLAD PÅSK!
Kram
Liza och Lufsen

Jessica sa...

Hej! Vad skönt att ha sålt huset och allting är klart! Vi har precis varit i samma situation och det är en stor oro innan det är klart! Nu får man väl bara se fram emot flytten ; )

Trevlig påsk/ Jessica

wwww.mammamedhabegar.blogg.se

Therese sa...

Jösses vilka söta påskgummor...eller är det en påskgubbe också...nu när vi är på benen så kanske vi också har lite ork över att påska lite.Tuppar, hönor och kycklingar står och väntar på att få komma fram. Ha en trevlig påsk!

Flingan sa...

Vilka sötnosar!
Glad påsk tillbaka!

Mys liv och hem sa...

Vilka söta "gummor".Glad påsk till dig också..

jagochmitthem sa...

Söta påskbarn!!

Glad Påsk!

Annette

Cina sa...

Grattis till att ni fått huset sålt och en riktigt Glad Påsk önskar jag er :)!

Kram
Cina

Åsa sa...

Såna söta gummor. Glad påsk!

Besökare