Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 24 april 2009

invändigt

Idag har varit en sådan dag när jag funderat extra mycket på och längtat till nya huset! Här kommer bilder på husritningarna, både nere och uppe.
nedervåningen:

Hall, badrum, kök, tvättstuga, ett sovrum (vårt blivande kontor) och ett jättestort vardagsrum. Stor altan och trappa på framsidan och en mindre solterass utanför tvättstugan.

övervåningen:

Ett stort allrum, tre sovrum, klädkammare och badrum med bastu.

Mitt och mannens blivande sovrum är litet men har å andra sidan utgång till en stor balkong vilket jag gillar!! Så ser alltså "skalet" ut. Det ska bli så kul att fylla det med våra egna grejer och sätta vår egen prägel på det. Är så grymt inspirerad att sätta igång- helst NU!! Tur att tiden går snabbt nu under våren! (-:

8 kommentarer:

Mys liv och hem sa...

Jag förstår att ni längtar.Ha en skön lördag!

Villa Hemma sa...

Godmorgon

Ser jättefint ut, det kommer att bli kanon :-D

kram o trevlig helg

Therese sa...

Roligt projekt...blir fint det där!

Anna i den vita soffan sa...

Spännande! Jag älskar planritningar, det ger mig en riktigt bra helhetsbild av ett hus eller ett rum. Ert blivande hus verkar jättefint! Hoppas helgen är bra, här är det full vår och varmt och fint, härligt!

Liza sa...

Supernice! Åh, vad ni ska göra fint och trivas i ert nya hus!
KRAAAAAAAAAAM!
Liza

caroline sa...

det kommer att bli jätte fint! huset var ju verkligen fint. tyckte mest om vardagsrummet uppe, så himla myigt! kram kram

DAHLARNA sa...

Wow så fint det kommer att bli. Du måste längta halvt ihjäl dig... ;-) KRAMAR!

Anonym sa...

Hej, undrar bara hur ni gjorde ritnignarna. Jag ska rita mitt eget hus o undrar bara hur man kan börja :) ser jätte fint ut hoppas att det är klart snart

Besökare

Bloggtoppen.se