Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 4 augusti 2009

2 år med blogg

Min blogg verkar vekligen ha tagit ut semester i sommar men idag kan jag för allt i världen inte hoppa över ett inlägg för idag har bloggen tvåårsdag! Tiden går så snabbt. Tyckte att det var alldeles nyss jag firade ett år med blogg. Däremot har det varit torrt med inlägg från min sida denna hektiska sommar med husflytt och allt annat härligt som hör sommarn till. Andra anledningar till att det inte blir blogga av är att vi inväntar att de ska gräva och koppla in bredband till huset så att jag slipper att sitta här med mobilt bredband (helt värdelöst eftersom det tar minst hundra år att ladda upp en bild till ett inlägg)! Sen måste jag även skylla min bloggfrånvaro på facebook! Jag försökte in i det längsta att hålla mig därifrån men kapitulerade slutligen för ett par veckor sedan och nu är det väldigt lätt att fastna där istället!
Bloggen tar troligtvis fortsatt paus ännu ett par veckor eftersom det är mycket annat på agendan under den närmsta tiden men jag räknar med att vara tillbaka som vanligt sen.
Nu ska jag njuta av sommaren! Hoppas att ni också gör det!

12 kommentarer:

Bokmalen sa...

Grattis till 2 år med blogg. ;) Jag förstår din frustration med mobilt bredband då jag har det nu på semestern. Hua, vad det tar lång tid att ladda upp bilder. Jag fastnade oxå med FB för nån månad sedan å ja, jag satt riktigt mycket i början... Men nu börjar det "plana ut".
Vi njuter av semester denna veckan ut å sen är det tillbaka till vardagen. Liseberg väntar på oss idag! ;)
Kramen, Maria

Frida sa...

Grattis till två år och fortsätt njuta av sommaren.Blogga ska man göra när man hinner! kram!

Annas resa sa...

Grattis til två år! Visst har tiden gått fort?!

Marie sa...

Gratulerar i efterhand! Sommaren ska man ta vara på........när mörkret sedan sänker sig och hösten kryper inpå.........ja då kan man kura inne. OCH då blir det mer blogg. Jag har precis som du legat lågt, ett inlägg per dag max. Inga fotoutmaningar alls. Helt rätt att vila! Ha det gott. Ses mer i höst.

petra sa...

GRATTIS på 2 årsdagen.
Mobilt bredband är vad det är.

Jag har oxå fastnat i facebook, tyvärr är det lite som ett gift. Man måste bara in och "kolla" sen fastnar man där en braaaa stund, hihihi.

Bloggandet tar lite mer tid att göra, men är så kul, att sluta helt det kan jag inte, men det blir lite längre mellan inläggen.

Längtar sen att få se lite från ert nya hem.

ha forsatt trevlig sommar
många kramar

Josefin sa...

Grattis till jubileet! Och ja, passa på och njut av sommaren! :)

Dahlarna sa...

GRATTIS till 2-årsjubileet!!! Hoppas att ni har det bra i ert nya drömhus! Är så nyfiken på de... :-)! KRAMAR!

Therese sa...

Grattis!

Zäta sa...

Grattis till både tvåårsfirandet och husflyttandet.

Jag har lyckats hålla mig från Facebook hittills och planerar att försöka ett tag till.

hemma hos Bus sa...

Grattis till 2åringen. Ha en riktigt bra bloggledighet, fniss. Må så gott och kram

AkH sa...

Gratulerar till två år med din bloggsida. Trots att du ej har haft något bredband tidigare, det är bra gjort! Själv har jag endast hållit på i drygt ett par månader men visst är det roligt!
Ha det gott!
Anna-Karin
livetharochnu-akh

HannahB sa...

vem tar inte bloggpaus på sommaren. jag bara måste ha lite mer ute tid och då får datortiden stryka på foten. lapa solsken, ljus och värme hela sommaren och nu när hösten är här känns det spännande att krypa ned i soffan och skriva igen.

Mvh Hannah

Besökare