Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 27 juni 2010

Byggarbetsplats

Vårt hem= en byggarbetsplats!

Semesterledigt men ingen sovmorgon här inte...Här bankas, hamras och sågas det för fullt redan från arla morgonstund. Lite tröttande är det allt mellan varven, det måste jag ju erkänna, men det är såklart värt allt när det blir så fint i slutändan.

I dagsläget är huset till hälften gult och till hälften vitt men innan den här veckan är slut hoppas jag att hela huset är vitmålat, i alla fall ett första varv! Takstolarna börjar också vara på plats så i veckan verkar det som att byggjobbarna ska börja lägga den nya takplåten.

Vad jag längtar tills allt är klart!!!

3 kommentarer:

Rosor och ruiner sa...

Förstår att du längtar, alltså det kommer att bli såå läckert när det är klart!

petra sa...

Förstår dig VERKLIGEN!!!!
Här hemma har vi oxå jobbare som håller på med vårt plank. JObbarna kommer kl 8 på morgonen och går hem kl 19. Hela trädgården har varit helt öppen för allmänheten sen förra måndagen, MEN idag har dem hunnit så långt att nu är det snart plank runt om. SKÖNT!!!!
Jag har varit ledig i 2 v nu och att inte kunna nyttja och njuta av sol och bad på sin ledighet i sin egen trädgård har varit blääää.
Dem har några dagar kvar (minst) i alla fall. Men jag LÄNGTAR verkligen tills dem är klara.

Ert hus blir SUPERFINT, härligt härligt. Ser ut som ett helt nytt hus.
Läget på ert hus verkar helt topp oxå.

ha det bäst
stor kram

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Vilket jättefint hus!

Besökare