Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 27 augusti 2007

Jag bär mina barn runt halsen

Det här halsbandet har jag fått av min man. Jag tycker att det är så himla enkelt och fint. Det kom som en överraskning till mig någon gång i början på juni, utan någon speciell anledning, men bara för att han kände för det! (Det är sådant man blir så himla glad av)!
Jag hade tidigare sett ett liknande smycke och råkat nämna något till Niklas om att jag gillade det. Han måste alltså ha tagit till sig detta, och överraskade mig sedan när jag som minst anade det.
Det här är ett Efva Attling smycke, men det finns andra som gör liknande. Kanske något att önska sig eller ge bort i present?!
(Kan tillägga att även barnen tycker väldigt mycket om att jag har deras namn runt min hals)!

5 kommentarer:

My White Cottage sa...

Kul att du hittade till mig! Mysig blogg du har! Halsbandet var verkligen jättefint! Jag kommer tillbaka!
Kram på dig!

hem ljuva hem- helena sa...

vårt nya hem: Vad kul att du hittat in till mig också!
Kram!

Frida sa...

Så himla snyggt, och gulligt! Vilken romantisk karl du har!

hem ljuva hem- helena sa...

Jo, han är faktiskt ganska romantiskt min karl. Själv är jag tyvärr ganska dålig på det!

Mia sa...

Hej Helena! Fin blogg du har! Rolig att läsa och så får jag ju längta hem lite....Något mycket märkligt är att "vårt nya hem" faktiskt var i Pite i sommras .... på vårt bröllop!! Visst är det ett festligt sammanträffande?
Kram Mia (Anna Maria) Jag har mina barns namn på två breda silverringar på höger hand.....har fått dem av Christer. :o)

Besökare