Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 16 september 2007

fest, bakning och ond rygg.

Idag har vi bakat syltkakor och chokladbollar. Att baka med barnen är kul, men också ganska tålamodsprövande! I alla fall när den ena är 2 och den andra är (snart) 4, och det är superviktigt med total millimeterrättvisa i de olika arbetsmomenten! Igår var jag på en jättetrevlig 30-års fest. En överraskningsfest för kompisen M. Det blev bland annat choklad-och vinprovning (Mmmm) !! och middag på restaurang Valdino. Jag åt en rätt med Regnbågsforell, vilken var väldigt god, ja faktiskt det bästa jag ätit på länge! Tyvärr fick jag avbryta kvällen ganska tidigt eftersom jag fick så himla ont i ryggen! Mitt "gamla" ryggproblem visade sig börja spöka ordentligt när jag senare på kvällen hamnade sittandes rakt upp och ner på en ganska låg "puff" utan stöd. Tänkte inte så mycket på det förrän det var helt åt fanders ont. Man är ju inte alldeles ung längre, men det känns ändå irriterande att ryggen strejkar för en sådan sak som man inte ens tänkte på tidigare (att sitta rätt alltså). Måste ta upp någon träning igen-snart! Det skulle säkert ryggen må gott av, och säker jag också för den delen. Det gäller ju bara att få tummen ur! Har dock inte kännt mig särskilt motiverad eftersom man faktiskt inte har så mycket tid över i livet efter jobb, barn, hushållssysslor, och allt annat man också vill och ska hinna med. Men ryggen kanske kan bli den tillräckliga motivations höjaren till slut.

5 kommentarer:

Maria sa...

Har konstaterat för ett tag sedan att vi är MÅNGA bloggande pitebor och nu hittade jag dig som var ännu en...roligt!

Frida sa...

Trist med ryggen!!!Men skoj med bakning och kalas! Kram!

mikaela sa...

Tack så jättemycket för i lördags! Vin- och chokladprövning, god mat och trevliga vänner -vilken kväll! Tråkigt att höra att du fick så jobbigt med ryggen. Hoppas det går över. Vi hamnade i Sunderbyn med Tilda söndag morgon men är nu hemma igen efter en natt med dropp.
kram till dig och familjen!

hem ljuva hem- helena sa...

Maria: Jättekul att du hittat hit! Har besökt din blogg och lämnat ett avtryck där! (-:
Frida: Hoppas att du mår bättre med din förkylning idag!!
Mikaela: Vad kul att du hade en bra kväll trots att du inte kände dig på topp. Du gjorde det verkligen bra! Tråkigt med Tilda däremot. Hoppas att det är bättre med henne nu!!

Liza sa...

Gör ett nytt försök att kommentera!
Hoppas att ryggen blir bättre snart!
Kul att baka med barnen även om det tar längre tid!!! :)
KRAM!

Besökare