Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 18 september 2007

olika

Temat idag är olika. Det var nog den klurigaste utmaningen hittills sedan jag hakade på tisdagstemat. Dessa söta ryska gummor är alla olika, fast ändå lika! (De allra minsta dockorna ligger undanstoppade sedan tiden då Olle stoppade allt i munnen...och den tiden är ännu inte över helt)!

6 kommentarer:

Frida sa...

Mycket bra tolkning! Klokt att gömma de små, det hinner ju med så mycket dessa barn!

Annas resa sa...

Intressant tolkning: de är lika men ändå olika...

Anna i den vita soffan sa...

Hej! Har precis hittat din blogg och fått mig en mysig läsestund! Skrattade högt när jag läste om din dotter som skrek vid dagishämtningen och blidkades med löfte om oboy! Kände igen mig så i detta - hur ofta fascineras man inte av vad det är som får situationen att ändras. Hit kommer jag igen!

Sofia sa...

Är det redan bestämda teman som du följer eller hittar du på dem själv?

hem ljuva hem- helena sa...

Frida & Anna: Tack för att ni gillade min tolkning! Det var som sagt ganska klurigt den här gången.

Anna i den vita soffan: Jättekul att du har hittat till min blogg och att du gillar den!! (-: Välkommen tillbaka!

Sofia: Det är redan bestämda teman!Det är alltså ett nytt tema varje tisdag, vilket finns att hämta på en sida med samma namn, dvs tisdagstemat.

Maria sa...

Bra tolkning! Vi har också sådana men allihopa står utan räckhåll för barn eftersom tidigare lekande har resulterat i att en del blev trampad på och gick sönder. Så en av dockorna inuti är halv...

Besökare