Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 13 september 2007

på resa med jobbet

Har spenderat två jättetrevliga och intensiva dagar med jobbet på Stiftsgården i Skellefteå. Vi har haft planeringsdagar med inriktning på en förändring av organisationen= nödvändigt! Sammanfattningsvis har vi ätit gott och jobbat riktigt mycket. Dessutom hann vi med en shoppingrunda på stan, men det blev inga större inköp för min del. Middagen i gamla Pehrskällaren (från 1600-talets början) var verkligen helmysig! (se bild). Maten var god, men inte utöver det vanliga. Miljön var desto mer annorlunda och minnesvärd! Det enda negativa med de här dagarna var att jag hade lyckats glömma min tandborste hemma! Insåg inte detta förrän på kvällen och då var det inte direkt läge att åka iväg och köpa en. Löste det hela genom att topsa (!) tänderna med Marias starka tandkräm...(Kändes ju inte helt fräscht, men det funkade rätt bra i alla fall).

2 kommentarer:

Annas resa sa...

Jädrans, vilket trevligt ställe ni var på!
Du ser, vad bra att vara topsberoende - man vet aldrig när de kan vara bra att ha!
Har du läst om vår trista torsdagseftermiddag?

Frida sa...

Så himla härligt att få åka bort och planera för omstruktureringar.Mycket enklare att tänka fritt på annan plats.Det såg väldigt mysigt ut på den restaurangen måste jag säga!

Besökare