Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 14 september 2007

stormy weather

Det har blåst rejält idag! Och enligt väderprognosen verkar det fortsätta även imorgon. Nu får vi bittert ångra att vi inte ställde undan våra utemöbler när vi höststädade utomhus förra helgen! Den här trista synen mötte oss nämligen idag när vi kom hem från jobbet. Det för sommaren nyinköpta parasollet har, trots sin tyngd, lyckats dra iväg med hela bordet, vilket gjort att en hel "bordsplanka" har brutits loss och gått sönder. Likaså har träet i parasollet klyvts på flera ställen. Detta känns förstås mycket, mycket onödigt!

2 kommentarer:

petra sa...

neeej, vad tråkigt.

skickar massor av kramar

Annas resa sa...

Så synd! Och ni som hade nytt parasoll och allt. tur ändå att ni inte köpte nya utemöbler i år, som ni hade tänkt... Då får ni göra slag i saken nästa sommar.

Ha en rolig helg!

Besökare