Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 30 oktober 2007

trasigt

trasigt hallfönster
Tisdagstemat idag är trasig. Vårt fönster i hallen har varit trasigt alldeles för länge nu! Men mycket snart blir det ändring på det. Lagom till advent kommer nämligen ett nytt och fint fönster!! (-:
Här närmast väntar nu att hänga upp lite tvätt och ringa ett par samtal. Sedan blir det en lugn och skön kväll framför mitt absoluta favoritprogram, nämligen Desperate housewifes!

8 kommentarer:

Anna i den vita soffan sa...

Aj, då! Den där sprickan ser inte så bra ut... Skönt att få det fixat! Hoppas att du får den mysiga kvällen du önskar!

Anonym sa...

Oj, bäst att fixa innan vintern kommer så det inte spricker upp! Kram!

Anonym sa...

Hej!

Tur att den skall fixas - det kan ju bli kallt när som helst! Tror att det var första gången jag tittade in och hit återkommer jag gärna. Ha en forsatt mysig kväll!

Maria sa...

Förstår att det ska bli skönt att det kommer ett nytt fönster snart...sånt där kan liksom stjäla lite energi av en utan att man märker det..=)

Mys liv och hem sa...

Skönt att få ett nytt fönster inför vintern.Ha det gott!

Annas resa sa...

Maria har nog rätt - fönstret kan vara en (andlig) energitjuv, faktiskt. Måste nog gå och bläddra lite i min feng shui-bok ett tag och stoppa enegitjuvarna här hemma...
ha en bra dag!

Anonym sa...

Garantin på våra fönster hann bara gå ut så blev det en spricka på ett...ganska typiskt ! Skönt att få det grejat innan värsta kylan kommer...om den nu kommer...hihi !
*
Ha en fin onsdag !
KRAM EVA

hem ljuva hem- helena sa...

alla: Ja, det blir fint med ett nytt fönster. Sprickan är inte "rakt igenom" så det blir som tur är inte kallt här, men jag tror liksom några av er att den helt klart är en "energitjuv". Jag kommer att känna total harmoni i hallen när det nya fönstret är på plats! (-:

Besökare