Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

onsdag 31 oktober 2007

närbilder- mat

närbilder på mat!

Idag är det närbilder på mat som gäller i temaveckan!

Bilderna man bidrar med i temaveckan ska vara nytagna. Det översta fotot visar en italiensk bruschetta, vilket är bland det bästa jag vet! Vi åt det till förrätt här hemma i lördags. Väldigt enkelt och fantastiskt gott!

Det andra fotot är inte dagsfärskt, men den måste få vara med i alla fall. Det visar en både vacker och väldigt god maträtt; en spansk paella. Kompisen Anna bjöd oss på denna i somras!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefina bilder!
Jag har egentligen inte provat något utav det. Där får det bli bättring! ;-)

Annas resa sa...

Mmm...Båda bilderna gör så att snålvattnet rinner. Att äta paella tillsammans kan väl bli en sommartradition?

Anna i den vita soffan sa...

Mums, vad gott det ser ut! Bruschetta gör jag alldeles för sällan egentligen, det är ju himla gott! Jag svarade dig inne hos mig ang marsipanchokladen - vet inte om du sett det. www.niederegger.de är i alla fall grejerna beställda ifrån - leverans direkt hem till dörren! Supergott, prova! Och glöm inte att lägga med en ask med "classic"bitar... perfekt till svart kaffe som jag tror du gillar...

hem ljuva hem- helena sa...

nilla: Tack! Du måste verkligen prova båda rätterna! (-:

anna: Ja, gärna det!! (-:

anna (i den vita soffan): Ja, jag såg att du svarat mig inne hos dig! (Tack)!! Jag har varit in på den tyska sidan och sparat den under mina favoriter. Får se om det blir en beställning snart... Det känns väldigt frestande! (-:

Besökare