Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

onsdag 21 november 2007

en julig dekoration

Här kommer ett litet shoppingtips så här i stundande adventstider!
Ett juligt, fint och lättplacerat dekorationshjärta med plats för ett värmeljus. Skenet från värmeljuset blir jättefint mot den prickiga plåten.
Priset är fjuttiga 79 kr. Inköpsstället är Hemtex.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vackert och stämningsfullt, tack för tipset :)!

Maria sa...

Såg det där hjärtat på Hemtex...och tänkte att man kanske ska ha det andra vägen så att ljuset sippprar ut ur hålen bakifrån...men det är klart...då kan det ju inte stå nära en vägg...DEt är fint!

Anonym sa...

Oj så snygg !!!
*
Ha en underbart härligt helg !
KRAM EVA

Anonym sa...

Kikar förbi och önskar en trevlig helg!

hem ljuva hem- helena sa...

cina: varsågod! (-: (och trevlig helg till dig också)!!

maria: Jag var tvungen att prova på en gång, att vända på hjärtat menar jag. Det är möjligt att göra det fastän det ska stå nära en vägg, bara det inte står alltför nära så väggen blir het förstås. Men det lyste så väldigt, väldigt svagt genom de små hålen så jag vände tillbaka det igen. Men det var i alla fall värt att prova det! (-:

eva: Tack detsamma!! (-:

Besökare