Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 23 november 2007

ett mjukt paket till lillan

Vi (hrmm, tomten menar jag ju...) hade inte planerat att ge barnen några mjuka paket i år. I alla fall inga som innehåller kläder. Främst av den enkla anledningen att barnen egentligen redan har alldeles tillräckligt mycket kläder som det är, och att de i alla fall får nya kläder lite titt som tätt. Men så sprang jag på dessa Barbapappa kläder på Åhléns idag, och då var det förstås omöjligt att inte köpa! Barbakläderna finns i lite olika varianter, färger och mönster, och jag fastnade slutligen för denna kombination av randig orange-brun klänning och bruna tigths. Priset blev drygt 300 kr för båda. Det här blir en bra julklapp till lillan eftersom jag tror att även hon kommer att uppskatta dessa färgglada och lekfulla figurer på sina kläder!

5 kommentarer:

Annas resa sa...

Jag såg också ddesöta barbapapakläderna på Åhlens häromdagen och ville köpa. Det blev inget för oss, men Nelly kommer nog att bli jätefin!

Anonym sa...

Det där tror jag absolut att Nelly kommer att tycka om. Måste nog ta en sväng förbi Åhlens.. har inte köpt alla julklappar till barnbarnen än!
KRAM!

hem ljuva hem- helena sa...

anna: Det kanske kan bli nå´t plagg för er senare då.

liza: Kanske Barbakläderna kan bli en julklapp till lilla tjejen A då!
Kläderna var otroligt söta i babystorlekarna!

Maria sa...

Ha, dessa pillrade jag på idag, men jag höll mig!

hem ljuva hem- helena sa...

maria: Det gjorde du bra! (-:

Besökare