Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 1 november 2007

närbild prylar

närbild-prylar!
Om det är någonstans i vårt hus där man kan hitta mycket prylar så är det i barnens lekrum!! Några glada smurfar fick ställa upp på fotografering idag.
Nu är jag ledig i tre dagar framöver!! Det känns otroligt skönt. Det har varit mycket jobb under den senaste tiden och därför har jag inget emot att ta igen mig lite nu.
Niklas har samlat ihop alla lövhögar idag och imorgon bär det av till soptippen med allt (Yees! Vi hann innan snön kom). Snön ser för övrigt ut att komma på lördag förmiddag... typiskt, när vi ska köra de 18 milen till IKEA!!
Ha en jättebra allhelgona helg allihopa!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Här var det nostalgi! Är smurfarna aktiva än?;-)

Anna i den vita soffan sa...

Vad skönt med ledighet, hoppas att din helg blir riktigt bra!

Anonym sa...

Ville bara kika in och önska en underbart härlig Allhelgonahelg till dig och din familj !
*
KRAM EVA

PS !Kanske du måste sätta in ett SPAM-filter...

Anonym sa...

Vad trevligt att åka på IKEA!Hoppas att allt finns som ni ska ha!
Trist med spammare....HATAR DEM!

Hoppas att helgen i övrigt också blir alldeles underbar.

KRAM!

Besökare