Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 18 januari 2008

illa

Illa- jag mår illa. Jag har inte magsjuka och jag är inte gravid, men nu har jag känt mig hängig och mått illa till och från under 4 dagars tid och matlusten är förstås också därefter. Måste ha fått någon konstig virus eller bacill. Även lilleman Olle har verkat vara nästan helt utan matlust under hela den här veckan, så han kanske känner något liknande om än han kanske inte riktigt kan uttrycka det. Ikväll blir det en tidig kväll, och jag hoppas verkligen att illamåendet försvinner under helgen.

5 kommentarer:

Flingan sa...

Usch då! Krya på dig!

mikaela sa...

Vad jobbigt! Hoppas ni kryar på er! Tim är också hängig så det är tur det är inneväder!

Anna i den vita soffan sa...

Hoppas att du mår bättre! Skickar en krya-på-dig-kram!

EVA / whiskyochchampagne sa...

Hoppas du mår bättre...inte kul med illamående !
***
KRAM EVA

hem ljuva hem- helena sa...

Tack alla ni för er omtanke!!
I morse vaknade jag och mådde betydligt bättre än igår kväll, och sedan har det varit ganska bra hela dagen så det håller nog på att vända nu! Kram!

Besökare