Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 22 januari 2008

årets första semla

årets första semlor- köpta på Ekbergs
Idag efter middagen köpte jag hem semlor till hela familjen-
premiär för detta år!
Jag älskar verkligen semlor! Mycket mandelmassa ska det vara.
Min mamma gör de allra godaste, men även Kvartersbageriet här i stan brukar ha smarriga.
Även barnen här i huset verkar bli semmelälskare. Olle åt upp en hel! och de var inte så små...

7 kommentarer:

Sofie sa...

Mmmm..!! Jag åt också min första semla idag :) Från Kvartersbageriet förstås. Smarrigt värre. Kram, Sofie.

Liza sa...

Semlor är GOTT! Åt min första i fredags.. nu blir det ingen mer på ett tag!!!
KRAM!

Anna sa...

Så du är semmelälskare! Jag gillar inte mandelmassan, men om jag baakr egna brukar jag fylla med lite honung i stället.
blev ju riktigt sugen på att baka semlor nu när jag såg era!

Eva / whiskyochchampagne sa...

Har lyckats att klämma 2 semlor innan vi började GI:a...och det är SÅ gott !
En från Hanséns och en på Röda Lyktan...
***
KRAM EVA

Helena sa...

sofie: Nästa gång måste det bli en semla från Kvartersbagarn även här!! (Kul att du tittar in här förresten)! (-:

Liza: Du gör det bra om du kan motstå dem! De är verkligen frestande. Kram!

anna: Honungssemlor låter annorlunda men är säkert goda!

eva: Så bra att du i a f hann med 2stycken innan dieten!! :D

Plingen sa...

Mmmm , semlor!
Jag tror bestämt att jag blev inspirerad att baka lite i helgen...

Helena sa...

plingen: Hoppas att jag kunnat inspirera till semmelbakning! Själv tror jag att jag kör på färdigköpta i år!

Besökare