Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 25 januari 2008

peppande utbildning

Har varit iväg igen med jobbet på en 2 dagars utbildning i Luleå. Det har varit fantastiskt bra dagar som fokuserat på precis det jag jobbar med, och det bästa av allt är att fortsättning följer i slutet av februari eftersom kursen är på totalt 4 dagar. Förutom en jätteduktig och inspirerande föreläsare har vi även fått supergod mat och mysigt boende. Hann med en liten sväng på stan i Luleå och kom då över en jättefin klänning på halva priset på Sisters! Ett riktigt fynd! Efter två dagar på resande fot var det självklart mysigt att komma hem och träffa familjen lagom till helgen. Vi åkte direkt från dagishämtningen till restaurang Thaigarden och beställde mat med oss hem. Nelly älskar verkligen thaimat! Olle är däremot lite skeptisk (ännu). Sedan blev det godis, Bolibompa och lite bus fram till läggdags. Nu är det vår egen tid tillsammans så jag ska inte sitta här längre nu! Ha en härlig helg alla ni!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad många utbildningar ni har nu för tiden. Antar att det inte kommer att bli någon alls då jag kommer tillbaka bara för att... ;-)
Ha en trevlig helg!

Maria sa...

Roligt med utbildning och skönt att få fara iväg på något.
Jag köpte mina prickiga burkar på Mosaik...

Annas resa sa...

Hos oss blir det thaimat ikväll. Här är det Ebba som är liteskeptisk, medan Ville älskar det! Syns i morrn!

Anonym sa...

Kul att ni hade det bra i Luleå! Hälsa familjen!

hem ljuva hem- helena sa...

frida: ja, visst har vi!! Från 0 till 100 på ett år (typ)! Eller kanske inte riktigt, men aldrig tidigare har jag rest så mycket med jobbet som denna höst och vår. Ha en jättetrevlig helg du med!

maria: Ska bli spännande att se och höra vad du fyndat i STHLM i helgen!

anna: Hoppas att maten smakade ikväll! Vi ses imorron!

mikaela: Hoppas att allt är bra med er! Hälsa familjen du med! Kram!

Besökare