Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 10 februari 2008

33 år

Mina födelsedagstulpaner och det nya halsbandet.

Jag fyller år idag! Trettiotre bast! Morgonen började jättemysigt med en liten sovmorgon och sedan charmig uppvaktning av man och barn. Fick bland annat jättefina halsband (x2) och örhängen. Allt från SNÖ. (Det ena halsbandet syns förresten på bilden ovan). Sedan följde en extra god mysfrukost med tända ljus. I övrigt har jag inte haft något kalas idag utan vi tänkte "klumpa ihop det" och bjuda på fika för både mig och Niklas om ett par helger eftersom han fyller år i slutet på februari. Idag har det varit ganska molnigt och några plusgrader ute. Ovanligt varmt för den här tiden på året, men så har det ju i och för sig varit hela den här milda vintern. Idag fick även Olle (till sin stora lycka) göra entré på skridskobanan och det gick verkligen så mycket bättre än vad någon av oss kunnat tro. Så nu har vi två stapplande/trippande lyckliga skridsko(åkande...)barn. Ikväll har jag varit på ett trevligt me&I party hos Anna. Hon bjöd oss (=en liten hugad skara) på sina egengjorda jättesmarriga semlor.

Som vanligt blev slutsumman på beställningssedeln till Me&I lite för hög men av erfarenhet brukar det vara värt det. Har bland annat beställt två klänningar till mig själv, varav dottern kommer att matcha den ena med en likadan!! (Jättesött tycker jag). Nu ska jag hoppa i badet! Simma lugnt!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen! Jag träffade din make så jag visste faktiskt om det...

Tack för din omtanke!
Ska tillbaka till soffan nu.
Kram!

Åsa sa...

Grattiskram till dig. Mycket snyggt halsband förresten, fick själv ett likadant i julklapp.

Anonym sa...

GRATTIS!GRATTIS! från mig och maken!
Visste också om det då jag träffade N igår också!!!!:D
KRAM!

Anonym sa...

Stort grattis! Tänk att du är så gammal...=)

petra sa...

Grattiskramar från mig. Bättre sent än aldrig. Är ju 40 minuter kvar av dagen. kanske inte säkert du ser det idag men jag hann i alla fall, hihi.

Vi är ju lika gamla, bra årgång det där. jag fyller i april.

ha en bra start på veckan.
kramen

Mia sa...

G R A T T I S !! Hurra Hurra från oss här söderut! Kram Mia

Annas resa sa...

Ja, du gjorde nog bra köp, tror jag! Jag missade att du beställde likadana klänningar till er. Men det är så sött när man kan matcha varandra!

Anonym sa...

Grattis-kramar från oss. Hoppas att du har haft en bra fördelsedag! Här råder magsjuke-epidemi. Hela släkten i princip -utom jag, än så länge iallafall..Förmodar att Isa ger en redogörelse för vår trevliga men dock otursförföljda Stockholmshelg.

Maria sa...

Grattis i efterskott!!

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen Hellan! Kram Maria

Anna i den vita soffan sa...

Grattis på födelsedagen! Vad mycket mysig ikapp-läsning jag haft här! Vi har varit en vecka på skidsemester så det var länge sen jag tittade i en dataskärm... Vardagsrummet ser verkligen fint ut med det nya soffbordet. Kram!

Anonym sa...

Grattis lite i efterskott!!!
/Annette

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen så här en dag i efterskott!

Har tittat in någon gång då och då men jag har nog inte lämnat något spår..;)tycker att det var dags. Du har en jättetrevlig blogg som inspirerar.

Hälsningar Erika i Skeå
www.mrum.blogg.se

Anonym sa...

Grattis i efterskott!

Vi är av samma årgång du och jag (behöver jag nämna att det är den bästa:) och jag inser att jag med andra ord också blir 33 i år... *gulp*
Nåja, tur då att jag fyller år i december :)

Kram från mig

Besökare

Bloggtoppen.se