Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 12 februari 2008

bröllopsdag

I den här familjen har vi plötsligt många anledningar att fira under februari. Förutom två födelsedagar och alla hjärtans dag så har vi även vår bröllopsdag under denna månad. Det känns som att det var något mer också...
I år har jag och min älskade Niklas varit tillsammans i 12 år, varav vi varit gifta i 3 år (idag på dagen). Min romantiska karl kom ihåg att uppmärksamma detta redan i lördags då han överraskade mig med lyxig choklad samt den här superfina orkidéen! (se bild).
Vi gifte oss alltså för 3 år sedan, borgerligt i Stockholms stadshus, en mild februaridag med lille Olle (då 22 veckor gammal) i min mage! Mycket enkelt, men ändå ett väldigt fint minne!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerar på bröllopsdagen!
KRAM!

Maria sa...

Gratulerar på bröllopsdagen!
Vi har också varit tillsammans i 12 år i år, men firar ...får se nu...9-årig bröllopsdag i juli. Så nästa år har vi ett större jubileum!

Annas resa sa...

Åh, GRATTIS!! Är det redan tre år sedan? Jag minns dagen så väl. Grattis igen!

Annas resa sa...

Åh, GRATTIS!! Är det redan tre år sedan? Jag minns dagen så väl. Grattis igen!

Mary sa...

Grattis på bröllopsdagen! Visst är det mysigt att vara gift, det tycker jag fortfarande efter drygt sju år som äkta maka. Kram Maria.

Skatan sa...

Hej! Så kul att hitta hit : )

Grattis till alla bemärkelsedagar!

/Okänd skata

EVA / whiskyochchampagne sa...

Jättegrattis på bröllopsdagen !
Vi firade 18 år tillsammans i helgen och till sommaren blir det 14 år som gifta...usch vad tiden springer iväg !
***
KRAM EVA

Anonym sa...

Grattis! Måste säga att ni är ett ytterst vackert par dessutom! Kramelikram.
/Annaboda

hem ljuva hem- helena sa...

alla: Tusen tack för alla era gratulationer och gulliga, värmande ord! KRAM!! (-:

Besökare