Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 1 februari 2008

fredagkvällens godbitar- kaffe, grymt god choklad och lila tulpaner!
Pustar ut i soffan efter en stressig dag på jobbet. Har dessutom blivit förkyld så nu sitter jag här och nyser och snorar. Vi har spelat in hela veckans avsnitt av den danska serien Happiness så vi kanske börjar titta på den ikväll om vi orkar.
Imorgon är vi bjudna på två kalas; ett fyraårs- och ett 60-årskalas så dagen är fullbokad med trevligheter. Just nu känns det dock som att vi skulle behöva en helg på minst 4 dagar för att hinna med allt vi vill, måste och borde göra nu!
Någon som känner igen sig?

3 kommentarer:

Mys liv och hem sa...

Hoppas att förkylningen ger sig så du inte missar kalasen.Krya på dig.Ske bli spånnande att se bordet i full storlek :)

Maria sa...

Här är det också förkylt!

Ert soffbord ser fint ut, jag anar att det är sådär böjt i ett stycke...eller ser jag fel?

Trevlig helg!

hem ljuva hem- helena sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Besökare