Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 26 februari 2008

min last

min last!
Tisdagstemat idag är last. Visst gillar jag en massa goda grejer som glass, fika, mörk choklad, kaffe och (bröd)! men det ska väl ganska mycket till innan man kan kalla något för en last.
Utan tvekan är dock sockerfria tuggummin min stora last sedan många år tillbaka. De ska helst vara av märket Extra och helst i smaken eucalyptus eller honey lemon. Jag tuggar mig igenom en si sådär 2-3 sådana här påsar per vecka...
Vad är er last??

10 kommentarer:

En liten AnCa sa...

Tänk den där gula påsen har jag aldrig provat!

Cattis sa...

låter ju som en last, dock en rätt snäll sådan :-)

Annas resa sa...

Visst kan man ha värre lsater. Du kan ju tugga på rätt obekymrat - själv kämpar jag verkligen med (mot!!!)suget efter de röda burkarna med brunt bubbel i...

EVA / whiskyochchampagne sa...

Var ju en ganska snäll last... Själv är jag ingen tuggummifantast alls...däremot nån halstablett då och då !
***
K R A A A M från EVA !!!

Anonym sa...

En ganska oskyldig last :)

petra sa...

hej hej.

Min stora last är oxå tuggummi. Jag tuggar fråm morgon till kväll, i princip alltid. Hmmm, till och med när jag äter har jag ibland det kvar i munnen. jaja, är det en last så är det. hihi

Är just nu hos mina föräldrar, hinner inte blogga men tittade inom här och var ju bara tvungen att kommentera.

Flytten har gått bra, men vi är lååångt ifrån färdiguppackade. Det lär nog dröja ett tag till. Jag är ju bara hemma på helgerna.

Vi får nog internet i slutet av nästa vecka, fast dem sa 30 dagar från början. Så det är ju bra.

Ha det gott så länge
tugg, tugg och kramar från mig

Åsa sa...

Låter inte som någon specillet farlig last tycker jag. Själv är jag sjukligt beroende av Cola Light, och tandtråd. En rätt bra kombination eller hur?

Anonym sa...

Kollade först idag - och jag är ju också en ständig tuggummituggare - och det finns nog fler. Vi kanske skulle bilda en intresseförening?

Anonym sa...

Min last är saltlakrits, men denna graviditet är suget försvunnet...Tror dock det kommer tillbaka som vanligt när minsting är född :)!
Ska läsa ikapp nu, känns som det var ett tag sedan jag kikade in här!

Kram och trevlig helg!

hem ljuva hem- helena sa...

alla: De flesta verkar tycka att tuggandet är en ganska oskyldig last, men faktum är att den nog kan medföra en del icke hälsosamma effekter. Det är nog knappast bra att dagligen tugga i sig en massa av de där kostgjorda sötningsmedlen, och käken blir rätt så överansträngd och knakig mellan varven (hi, hi) men som sagt; det finns ju värre laster!(-:

Besökare