Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 28 februari 2008

gröna löv

En ny vårinspirerad gardin!
Jag fyndade det här tyget för någon vecka sedan och gillar det jättemycket! Såg ganska snart framför mig en ny gardin till hallen, och tur då för mig att jag har en levande symaskin (mamma) som kan ta upp beställningar från den ohändiga dottern som varken kan eller vill lära sig att sy! Idéer har jag gott om, men jag är nog inte särskilt praktiskt lagd och tålamod har jag lika med noll när det gäller symaskiner. Då är det enbart skönt att kunna leja bort själva jobbet till någon som kan!

8 kommentarer:

Mia sa...

godmorgon, vad snygt det blev! Jag hade samma förmån så länge jag bodde nära.....nu har allt mannen inhandlat mej en symaskin i present så det är bara att sätta sig framför den och svär... ja mitt tålamod med sånt är ej heller det bästa...haha...Ha det bra! Hälsningar Mia

elli sa...

gud villket snyggt tyg!

Annas resa sa...

Superfin! Passar dessutom fint er er hall. Trevlig helg om vi inte hörs!

Mary sa...

Snyggt! Jag är precis som du begåvad med en händig mamma med symaskin. Det är guld värt! Trevlig helg! Kram Maria.

Maria sa...

Den gardinen passar ju som en smäck där den hänger!! Mycket snyggt!

Jag har samma last som du, tugg tugg!

EVA / whiskyochchampagne sa...

Visst tusan var det vi !!! Vi var där vid 9-tiden, jag och dottern och hennes kompis...passade på innan allt annat öppnade...hihi ! Lova att stoppa mig nästa gång !!!
*
Och vilken snygg gardin, tyget var ju kanon !
***
Ha en fin helg !
K R A M från mig !!!

Flingan sa...

Guuuuuuu, vad snyggt! Gillar tyget helskarpt!
Trevlig helg!

hem ljuva hem- helena sa...

mia: ja, det är nog det som
krävs här med, alltså att någon ger mig en symaskin i present så att jag inte har något annat val än att lära mig att sy... :D
Ha det bra du med!! Kram!

elli: som jag sa tidigare ikväll, jag har en bit kvar om du vill göra en tygtavla, ett kuddfodral eller nå´t...it´s all yors! (-:

anna: Tack vännen! Trevlig helg till er med! (-:

mary: Ja, visst är det guld värd!! Trevlig helg och Kram!

maria: kul att du tycker det! och att höra att det är fler än mig som tuggar (kanske lite för mycket)!!

eva: Jamen, då hade jag ju rätt!! :D(hi, hi). Jag visste väl det! Nästa gång ger jag mig till känna- det lovar jag! Kram!

plingen: Vad roligt att du gillar tyget!! Trevlig helg till er med!

Besökare