Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 14 februari 2008

en kram till er alla

Till alla fina bloggläsare därute; en kram till er på alla hjärtans dag!
Idag har jag stått i en monter på Framtidsmässan på Nolia. Har träffat en massa folk hela dagen, mest ungdomar förstås, och det har varit kul. Fick även höra Paulo Roberto föreläsa om sitt hårda liv, vilket var över förväntan intressant.
Efter jobb och dagis åkte hela familjen till mina föräldrar där vi blev bjudna på en jättegod middag och efterrätt. Barnen hade så kul med mormor och morfar och ville aldrig åka hem så det blev ganska sent innan de var i säng ikväll. Tur att det är fredag imorgon!
I helgen åker jag och maken iväg till en (för oss) främmande ort för att bara slappa och må skönt! Tar därför en bloggpaus på några dagar.
Ha en riktigt skön helg!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vad spännande att resa bort! Får vi veta var ni varit efter bloggpausen???:D
Ha det så gott!
Hjärtekram!

Maria sa...

Hoppas att ni får en toppenhelg!

Anonym sa...

Ha det alldeles underbart trevligt!
/Annaboda

Anna i den vita soffan sa...

Åh, vad mysigt att resa bort tillsammans! Hoppas att ni får det riktigt härligt med en massa god mat! Kram!

Anonym sa...

Hoppas ni får en avkopplande och mysig helg. Kram till er alla!

Besökare