Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

lördag 8 mars 2008

blogger vägrar

Har nu försökt hur många gånger som helst att göra ett inlägg med bilder, men blogger verkar inte alls vara på humör för detta för rakt ingenting funkar. Har även försökt att läsa och lämna kommentarer hos flera av er både igår och idag men det har inte heller fungerat hos alla. Mitt nästa inlägg får därför snällt vänta tills imorgon... Någon fler som haft problem??

1 kommentar:

Maria sa...

Hej!
jag skrev mitt inlägg i morse och då gick det bra. Det brukar vara så ibland med blogger, men som tur är så ordnar det sig ganska snabbt...

Besökare