Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 13 mars 2008

..och de nominerade är:

Häromdagen blev jag nominerad av min vän Anna. (se tidigare inlägg). Jag skulle helst vilja skicka utmärkelsen vidare till samtliga i min blogglänklista men det går förstås inte, så det blir slutligen följande fem bloggar (utan inbördes rangordning) som får ta emot min "you make my day award": mina glädjeämnen: bloggar om inredning, snygga prylar och trädgård i en skön och trevlig mix.
ranas horisont: skriver kärleksfullt, nära och igenkännande om vardagslivet med man och två små barn. Uppdaterar ofta.
cina med mera: Blivande trebarnsmamma som bloggar om sin graviditet, sina barn, inredning, recept med mera. Dock endast för inbjudna läsare.
arga mammans tankar: skriver ärligt och uppriktigt (och ofta kul) om det krävande livet som arbetande småbarnsmamma och om den ständiga svårigheten att få ihop livspusslet.
tankar från en vit soffa: Trebarnsmamma som bloggar om barn, hus, hem, mat och bak, samt låter renovera och inreda ett gammalt stooort hus.
(Ni väljer förstås själva om ni vill skicka utmärkelsen vidare)!
Själv har nu även jag, som så många andra, drabbats av halsont, förkylning och feber, så det blev inget jobb för mig idag. Inte imorgon heller. Ingen av de andra i familjen är drabbade. Inte ännu i alla fall. Nu måste jag bara se till att tillfriskna riktigt snabbt eftersom vi ska på bröllop på lördag!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Usch, för influensan. Håller äntligen på att bli frisk efter 14 dagar??!!
Ha det så gott och krya på dig!
KRAM!

hem ljuva hem- helena sa...

liza: Men oj, 14 dagar!! så hemskt. Jag hoppas verkligen att du är rejält på bättringsvägen! KRAM!

Anonym sa...

Wow. Vilken jätterolig överraskning! Tack för dina varma ord och superkul att du gillar min blogg. Det är ömsesidigt. Många kramar från mig till dig.

Arga Mamman sa...

Tack käraste du!!! Vad gulligt av dig att du tycker att jag är en av dem som "gör din dag" ;o) Nu "gjorde" du min!! Kraaam!

Arga Mamman sa...

PS. Krya på er!!!

Annas resa sa...

Krya på dig, Helena!

Malin sa...

Hej

vad kul att du gillade bloggen, du får gärna länka till mig no problem.
Trevlig helg
Malin

RANA sa...

Gulle-gulle-gulle dig. Vad glad jag blir att du gillar min blogg. Jag gillar din! :-D

Massor av kramar, Rana

Anonym sa...

Här har vi precis blivit friska. Hoppas hoppas du också blir det till imorgon. Hör av er om ni vill åka med oss! Krya -på-dig-kram från Mikaela

hem ljuva hem- helena sa...

mikaela: Tack, vad snällt av er att erbjuda skjuts. Jag hoppas, hoppas också att jag mår bättre imorgon!! Kram.

Anonym sa...

Så gulligt av dig :)! Sitter här på jobbet och tänkte att jag skulle kika in som hastigast hos dig och så får jag se detta *glad*!

Nu måste jag springa på möte, vi "ses"!

Besökare