Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 14 mars 2008

rapport från en sjukling

Med mig är det fortsatt hängigt och idag slog själva förkylningen till med full kraft, så jag har nyst och snorat i ett hela dagen. Tur att inte bröllopet var idag, för det hade inte varit möjligt att bege sig ut bland folk i detta läbbigt ofräscha och smittsamma tillstånd.
Nu hoppas jag stenhårt på att läget ska vara betydligt bättre imorgon så att vi kan gå på bröllopet som jag sett fram emot. Det är inte särskilt ofta som vi går på fest nu för tiden, och jag längtar verkligen efter att få klä upp mig och göra mig festfin! Har ju köpt ny klänning och nya skor för detta tillfälle, och dessutom klackeskor till råga på allt! (Jag brukar i stort sett aldrig ha skor med klack, än mindre pumps, då jag tycker att jag är tillräckligt lång ändå (173 cm...) men så kände jag för att pröva ändra på den saken. Så nu står ett par snygga Vagabond med kilklack i garderoben och väntar på att få gå på fest... och nu närmast ska jag måla naglarna så att de är redo för imorgon, ifall att jag också är det!

8 kommentarer:

Anonym sa...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

Maria sa...

Krya på dig!!
Och hoppas att både du och skorna får gå på fest!!

Tjohalia sa...

Åh vilka läckra skor! Krya på dig, kram Sandra

Anna i den vita soffan sa...

Nej, vad trist att du är så sjuk. Hoppas verkligen att du kan åka på bröllopet idag! Jag kör också platta skor (178cm...), bekvämt såklart men det är ju onekligen snyggt med lite klackar. Skorna ser jättefina ut!

Tack också för den fina utmärkelsen du gett mig! Om det är nån jag skulle vilja ge den till så är det faktiskt dig! Din blogg är en klar favorit hos mig och det är så kul att få ta del av dig och ditt liv genom bloggen! Känner igen mig i så mycket du skriver.

Skickar en krya-på-dig-kram!

Annas resa sa...

Supersnygga skor!!! Hoppas att ni får en kul fest och att du blivit friskare till dess.

Flingan sa...

Krya på dig!
Hoppas att förkylningen är av en snabbt övergående art!
Hoppas hoppas att ni får gå på fest!
Ha en trevlig helg!

Åsa sa...

Hoppas, hoppas, hoppas att du är på fest just nu!!

hem ljuva hem- helena sa...

alla: Tack för alla era gulliga kommentarer!! Tyvärr blev det ingen fest då jag var alldeles för hängig för att orka med det... men idag mår jag i a f betydligt bättre. KRAM!

Besökare