Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 10 april 2008

familjeblomma

Ikväll visades barns egenhändigt ritade familjeblommor på Bolibompa. Mia hade satt upp alla fina teckningar på blompinnar som hon sedan stappade fast i ett "gräs". Nelly blev väldigt inspirerad att göra sin egen familjeblomma och skred genast till verket med papper, sax, lim, kritor och tuschpennor. När hon var klar med själva "blomman" erbjöd jag mig att klistra fast den på ett färgat papper och sedan bokstaverade jag "mamma" och "pappa" medan hon skrev.

Nu får vi hålla ögon och öron öppna framför Bolibompa här framöver, och hoppas på att vi kan få se vår egen familjeblomma på TV snart!

5 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Kul idé att göra sin egen familjeblomma... de gör mycket roligt på Bolibompa. Har återupptäckt det sedan barnbarnen kom!
Ha det bäst!
KrAM!

Anonym sa...

Nu förstår jag var vår lillasyster har fått sin "blomma" i från. Skall bli kul och se om er blomma kommer med i bolibompa. Kram

Maria sa...

Min stora tjej skickade in sin egna familjeblomma till Bolibompa för någon vecka sedan, undrar om den kom med i programmet...
Nellys blomma var jättefin!!

hem ljuva hem- helena sa...

liza: Ja, Bolibompa är faktiskt riktigt bra!

erika: Ja, håll utkik efter den!! (-:

maria: Hoppas att den kom med! Annars kanske ni kan hitta den under teckningar på Bolibompa webben?

Besökare