Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 10 april 2008

en cool krukväxt

Igår köpte jag denna snygga och roliga kokospalm på Buketten. Den blev kanonfin med placering i matrummet. Priset var endast 99 kr (ord. pris upp till ca. 380 kr enligt prislappen). Tyvärr fanns det bara en blomma kvar, annars hade jag nog köpt en till. Passade förresten även på att bli medlem i Buketten då jag uppmärksammat att de ofta har jättebra medlemspriser. Numera har de dessutom också ett bra utbud av fina blommor och växter. Måste försöka komma ihåg att unna mig mera grönt mellan varven!

13 kommentarer:

Arga Mamman sa...

Grönt är skönt! Kram till dig!

Arga Mamman sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Snyggt!

Anonym sa...

Oj, vad läcker. Väcker genast habegär. 99 spänn är ju okej att ta död på också.
Har just nu en torr kaffeplanta i hörnet och eftersom jag inte har nåt att ersätta den med så står den kvar som ett dåligt samvete. Men det här var ju läckert. Är den månne lättskött och kräver minimalt med vatten?

Annas resa sa...

Så fin! visst borde man unna sig att köpa gröna växter lite oftare - det blir ju så fint.
Jag är sedan en tid med i bukettens kundklubb, men blev helt tokig på att de jämt och ständigt skickar ut nyhetsbrev på mailen. När jag skrev och bad att få bli borttagen från mailinglistan blev de helt förvånade och skrev tillbaka att HUR skulle jag nu kunna få veta om alla erbjudanden de har?
Jamen, jag vill ju inte ha nått erbjudande alls, ju!!
Trevlig helg!

Sanny och Helena sa...

Vilken ball växt, vad fin den är. Jag har inga problem med att unna mig växter.....får snarare lägga band på mig när det blir ont om utrymme här hemma. Ha en rikitgt trevlig helg du också,
kram Helena

hem ljuva hem- helena sa...

arga mamman: Håller med. Kram till dig med och ha en skön helg!

annaboda: Ja, visst!

zäta: Lustigt nog hade jag också en torr kaffeplanta stående precis där tidigare!! Den fick också stå kvar alldeles för länge, men till slut åkte den i a f ut och nu är jag så nöjd att få vila ögonen på något annat!

anna: Visst är det jobbigt med dem som skickar ut nyhetsbrev på mailen hela tiden!! T.ex. La redoute skickar ju mail typ hela tiden. Får se då hur länge det dröjer innan Buketten börjar mailbomba mig?!

Helena: Vad härligt att höra att du ofta unnar dig grönt!! Jag tror att man blir lite lyckligare av det.
Ha en bra helg! (-:

Åsa sa...

Vad fint! Man blir glad av blommor och gröna växter. Unnade faktiskt mig själv tulpaner idag, av ingen speciell anledning alls.

Gårdsromantik sa...

Men så läcker blomma - alltid kul att fynda.

Hälsningar Maud

RANA sa...

Mycket majsig växt. Du svänger väl ihop några piña coladas när plantan får egna nötter? KRAM!

/Rana

Anonym sa...

Härlig krukväxt. Hoppas att allt är bra med er!
L. tackar för gratulationen!
KRAM!

Anna i den vita soffan sa...

Fint ser det ut! Jag har inga problem att unna mig växter eller snittblommor - problemet ligger snarare i att jag inte har så stort utbud där jag rör mig till vardags. Fast det kanske är tur för då skulle det kunna bli dyrt! Köpte en jättefin "penséepelargon" till köksfönstret igår när jag faktiskt var i en blomsteraffär.
Hoppas du har en riktigt skön helg! Kram!

hem ljuva hem- helena sa...

åsa: Tulpaner unnnar jag mig också lite då och då. De är undebara och har en väldigt positiv inverkan på humöret!(-:


gårdsromantik: Ja, det är yoppen att fynda! Känns extra bra då. (-:

rana: Ja, bra idé!! Då blir det party party! (-:

liza: Ja, det är finfint med oss! Hoppas att allt är bra med er också. Kram!

anna i vita soffan: Härligt att du unnar dig blommor när du har tillgång till det! Jag måste bli bättre på det!! För tillgång finns det ju här. (-:

Besökare