Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 7 april 2008

inget nytt jobb för min del

Idag fick jag besked om att jobbet jag sökt istället har erbjudits den andra tjejen. Hon hade dessutom tackat ja, så det var ju förstås en besvikelse för mig. Hon hade dock några fler år än mig inom yrket och jobbade dessutom redan nu med dessa arbetsuppgifter (fast i en annan kommun) så jag förstår ju att det övervägde beslutet. Nåja, det är i allafall tur att jag trivs bra där jag jobbar nu, fast det hade verkligen varit kul att pröva något annat också.

8 kommentarer:

Anna i den vita soffan sa...

Trist att du inte fick jobbet. Jag måste snart ut i jobbsöket på allvar och det känns lite läskigt faktiskt... Har aldrig hunnit jobba "ordentligt" och har en utbildning som inte är något "yrke", trots en massa år på universitetet... Måste bara få in en fot någonstans så löser det sig säkert!

Testade dina parmesansnäckor i helgen och de blev supergoda! Och rätt fula... Shit, vad svårt det var att få till det med parmesanen - de blev helt ojämna. Men goda i alla fall!

Kram!

Åsa sa...

Tråkigt att höra, men det går nya tåg!

Från A till O med Jenny sa...

tråkigt att du inte fick jobbet, men förhoppningsvis kommer det snart något annat.
Ha en bra dag
/jenny

Annas resa sa...

Det var himla synd, ju! Men det komer nog fler chanser och kanske det ändå var meningen på något vis (det är så jag brukar trösta mig när det går i motvind..)
Styrkekramar till dig och ork till nya tag! Kram!

Anonym sa...

Trist!
Jag hade också sökt, men fick inte ens komma på intervju så det kan du ju alltid se som nåt positivt.

Kram!

Anonym sa...

Det där med nytt jobb, eller inte, tycker jag är så svårt. Man vet ju vad man har men inte vad man får. Trivs man bra där man är så krävs det mer för att man ska våga kasta sig in i något nytt.

Kanske kan du få en nytändning på ditt gamla jobb nu, när du vet att du inte fick det nya.

Kram!
Zäta

Anonym sa...

Vad synd! Men du får säkert fler chanser nu när de vet att du är intresserad! Kram till dig!!

hem ljuva hem- helena sa...

alla: Tack snälla ni för era omtänksamma och uppmuntrande kommentarer! Det värmer!

Besökare